Chystáte se na svatební veletrh do Ostravy?

Profilova fotka
O víkendu budou v Ostravě hned dva svatební veletrhy - chystáte se tam někdo? Co od toho očekáváte? Já se tam plánuji jít podívat, ovšem můj milý mě překvapil otázkou "Proč vlastně?" protože šaty už mám, na kytici jsem dohodnutá s kamarádkou, malovat i česat se budu sama... čili tam jedeme asi jen na čumendu, případně ještě omrknout prstýnky (ty ještě nemáme). Tak se schválně ptám - co se dá očekávat od podobné akce? vyplatí se tam jít? a má smysl jít na obě (jedna je na Černé louce a jedna v Gongu)?
Odpovědět
já byla loni, tehdy ještě v Clarionu, na Černou louku jsem nešla, protože jsem ten víkend už něco měla, ale klidně bych šla i na oba veletrhy - a klidně jen na čumendu... líbilo se mi, že je tam na malém prostoru hodně dodavatelů, takže máš přímé srovnání a líp si člověk vybere, co vlastně chce a po čem se má koukat... nebo třeba na co zapomněl :D vstupné není tak hrozné, myslím, že je to prima strávené dopoledne.... navíc dávají zkusit koláčky, dortíky ;-) třeba prstýnky jsem tam nenašla jedny jediné, co by se mi líbily, ušetřila jsem tím chození po 10 obchodech v Ově a okolí a rovnou je zadala kamarádce zlatnici
Odpovědět
Ahoj, my jdeme s přítelem na oba - nečekáme od toho nic, jdeme se jen podívat na nabídku. Nic nutně nesháníme, pojali jsme to jako příležitost nasát svatební atmosféru. Pujdeme na veletrhy pak si někde dáme oběd a bude to fajn sobota.
Odpovědět
Profilova fotka
Hrůůza, nikde nic.
Odpovědět
@darusenka Přesně, katastrofa... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
V sobotu jsem byla na veletrhu na Černé louce. Řekla bych, že celkově nic moc. Záleží však, co od veletrhu očekáváte a co se hledá... Osobně jsem tam našla pár zajímavých kontaktů. Přidám do svého alba několik fotek z veletrhu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?