Živá hudba, 15.6.2019, Ostrava

Všechny zdravím, budeme mít svatbu 15.6.2019 a zvažujeme zda jít do živé hudby či nikoliv? Doporučili byste nějakou kapelu v okolí Moravskoslezského kraje? Měli jste dopředu domluveno jaký styl hudby budou hrát?? Popřípadě jak dlouho u vás na svatbě kapela hrála, kolik vás stála a zda přijeli zahrát i na obřad( ten máme naplánovaný cca 600m od restaurace). Předem děkuji všem za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout obojí a to jak živou hudební produkci Sólo nebo DUO Štístko i DJ Štístko. Zpěvačka je z Ostravy a já z Rychvaldu, tedy máme to kousíček. Kapela je limitována svými možnostmi a repertoárem. V repertoáru máme přes 500 skladeb, které můžeme doplnit jako DJ skladbami reprodukovanými. Nabízíme tuto možnost už delší domu a velice se nám to osvědčilo. Navíc naše zákazníky to nestojí nic navíc. Někdy mi zákazníci píší skladby, které by chtěli, aby zazněli na svatbě. Já si je nachystám a není problém, ale určitě je zbytečné psát seznam 300 skladeb. Pokud je v místě svatební hostiny dostupný internet, díky placeným serverům s hudbou není problém skladby najít a pustit. Obřad: Dlouhodobě se mi osvědčilo obřad dobře ozvučit, tedy mikrofony jak pro oddávajícího, tak i matrikářku a se zákazníky si domluvím skladby, které by na obřadu chtěli, případně pomůžu s výběrem. A pokud se vše udělá jak má, výsledek stojí za to. Pokud se jedná o klasickou svatbu cca 50 hostů, máme odzkoušeno, že bohatě stačí 8 hodin produkce (doba od kdy se začne hrát, do ukončení). Mrkněte na naše webové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám přesnou cenovou nabídku. A v případě, že si termín u nás rezervujete, rád Vám pomůžu vše sestavit. Aby vše proběhlo hladce a vy si to užili. Tak jako všem našim zákazníkům. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Měla jsem trochu rozsáhlejší recenze na tři kapelky, mezi kterými jsme váhali my, tak mrkněte do zpráv, zaslala jsem vám to tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme Vám naše DUO KOKTEJL, napsala jsem Vám soukromou zprávičku do IP, tak se mrkněte. Hezký den přeje Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jsme z Ostravy a rádi na vaší svatbě zahrajeme. Poslechněte si prosím ukázky z našeho webu. V případě zájmu zašlu nabídku. Přeji hezký den.
Odpovědět
Dobrý den, naší nabídku zasílám přes IP. S pozdravem skupina Cactus z Ostravy :-)
Odpovědět
Děkuji všem, na nabídky se podívám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem skvělých hudebníků a vytvořením repertoáru dle Vašich představ. Harfa, housle, cello, kontrabas, flétna, kytara, saxofon, i další hudební nástroje jsou krásnými možnostmi pro hudební doprovod svatebního obřadu. Ozvat se mi můžete soukromou zprávou nebo přes webové stránky (odkaz níže a na mém profilu). Krásný den Simona
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?